Du är här

Ny mejladress!

I december bytte vi mejladress! Ny adress är info@transformering.se.  

Vi kände att det var dags med en ny adress eftersom Transformering drivs gemensamt av RFSL och RFSL Ungdom sedan några år tillbaka. Den gamla adressen hade namnet RFSL Ungdom i sig, och vi märkte att en del personer över 30 år trodde att en inte kunde mejla med oss. Vi hoppas därför att den nya adressen gör att ännu fler personer mejlar oss, oavsett vilken ålder du har.

Precis som tidigare är det här en mejl dit du som är transperson eller som funderar kring din könsidentitet kan vända dig för information och stöd. Även närstående och yrkesverksamma är välkomna att mejla. Vi som svarar är sakkunniga i transfrågor på RFSL och RFSL Ungdom. Vanliga ämnen är mående, frågor om könsbekräftande vård, effekter av hormonbehandling, komma ut som transperson eller om relationer. Vi får också många mejl med praktiska frågor, som var en kan köpa binders eller hur en gör för att byta namn. Många närstående undrar hur en kan vara ett bra stöd eller hantera andra närstående som inte är alls förstående. 
Självklart kan du som mejlar oss vara anonym.
 
Vi kollar fortfarande den andra mejladressen regelbundet så om du mejlat till den har vi absolut fått det. Eftersom vi haft vinterstängt på mejlen har vi en hel del mejl att gå igenom, så svar kan dröja lite längre än vanligt. Annars brukar vi försöka svara inom 48 h på vardagar.
 
Välkommen att mejla oss dina frågor!
 
 
 
 

Lägg till ny kommentar

Plain text

  • Inga HTML-taggar tillåtna.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Sökformulär