Om Transformering.se

På Transformering.se är det vanligt att vara transperson. Därför är de flesta av texterna på sidan skrivna med ett allmänt tilltal. Vi hoppas att du som är ickebinär, transvestit, transsexuell eller har någon annan erfarenhet av att vara trans ska kunna hitta texter här som känns viktiga för just dig. Hemsidan drivs av RFSL Ungdom och RFSL.

Allt mellan himmel och jord

Mycket av informationen på Transformering.se riktar sig till dig som på något sätt vill förändra din kropp så att den stämmer bättre överens med din könsidentitet. Du hittar även information om rättigheter, relationer, sex och annat viktigt. I en del ämnen har vi mycket fakta, i andra mer personliga berättelser från personer med olika erfarenheter av att vara trans. Hemsidan uppdateras regelbundet och i dialog med exempelvis myndigheter eller personal inom den könsbekräftande vården. Vi strävar efter att alltid erbjuda aktuell information. 

För transpersoner i alla åldrar

Transformering.se togs fram av RFSL Ungdom år 2010 och många texter har därför fokus på dig som är i åldern 13-30 år. Sedan år 2017 driver RFSL och RFSL Ungdom hemsidan tillsammans. Många delar av sidan är aktuella för alla oavsett ålder men språk, ämnen och bilder har tagits fram med utgångspunkt i åldern 13-30 år.

Du som är närstående

Du som är närstående till en eller flera transpersoner, som i ditt arbete träffar transpersoner eller som av andra skäl är intresserad av transfrågor är också mycket välkommen att ta del av Transformering.se. Här finns även en del information som riktar sig särskilt till dig som är närstående och till dig som arbetar exempelvis inom skola, i vården, på fritidsgårdar eller inom media.

Kontakta oss

Har du frågor, tycker att vi ska ändra något eller förslag på texter som inte finns här i dag får du gärna mejla till oss på trans@rfslungdom.se Hit kan du även skicka frågor eller funderingar kopplat till trans. Vi som svarar på mejlen arbetar med transfrågor på RFSL Ungdom och RFSL.

RFSL Ungdom och RFSL arbetar för hbtq-personers rättigheter genom politisk och social verksamhet lokalt, nationellt och internationellt. Du kan läsa mer om vad organisationerna gör på våra hemsidor: www.rfslungdom.se och www.rfsl.se

Senast ändrad: 
19 juni, 2017 - 14:27

Sökformulär